Om Mediehuset Ikast-Brande

Mediehuset Ikast-Brande er beliggende i hjertet af Ikast – lige uden for den nordlige indgang til Danmarks eneste overdækkede gågade – Strøgcentret Ikast.

 

Mediehuset Ikast-Brande blev som begreb søsat 1. januar 2014, og indbefatter Herning Folkeblads Ikast-Brande-redaktion og 6 ugeaviser med tilhørende lokale nyheds webportaler, som er ejet af I.B Medier A/S.

 

I.B Medier A/S er fra 1. januar 2014 ejet med 75% af Herning Folkeblad og 25% af I.B Gruppens A/S. Denne udvikling skal ses som et led i et længere aftalt generationsskifte, som blev indledt i 2006 med 25% ejerskab, og med 49% i 2007 og fra januar 2014 nu med 75%.

 

 

I.B Medier består af 6 ugeaviser. Ikast Avis hvortil hører Focus Ikast-Brande som er et fælles indstik med Brande Bladet, og som dækker hele Ikast-Brande Kommune. Herudover gælder det LokalAvisen for Trehøje og Aulum Haderup, Sunds-Gjellerup Avis, Ugeavisen Karup og Fjends Folkeblad.

 

Aviserne udkommer i et samlet oplag på over 70.000 om ugen, og dækningsområdet er fra Klovborg i øst, til Ørnhøj i vest, til Limfjorden i i nord og Sønder Omme i Syd.

 

Mediehuset Ikast-Brande beskæftiger i alt 20 medarbejdere, hvortil skal regnes 5 medarbejdere baseret i de enkelte avisers lokale udgivelsesområder.

 

Mediehuset Ikast-Brande har domcilfællesskab med medarbejderne fra I.B Gruppens øvrige datterselskaber – Happy & Co, Co3 og NewsRoom. Totalt har 80 mand deres daglige virke under samme tag på den adresse, som siden 1931 har dannet base om de grafiske og mediemæssige aktiviteter, der har haft udspring fra virksomheden i Ikast.
 

 

 

Ugeaviserne:

 

Nyheds webportalerne:

 

Den daglige ledelse

 

 

Bo Jensen Bo Jensen
Adm. direktør

E-mail: [email protected]
Tlf. direkte:   99 28 72 26
Steen Hebsgaard Steen Hebsgaard
Egnsredaktør/Chefredaktør IB Medier

E-mail: [email protected]
Tlf. direkte:   96 26 34 51
Tlf. mobil:   20 94 11 06