Annoncér på vores online medier

Vi kender din målgruppe

Mediehuset Ikast-Brande råder over egne og eksterne sites og kan hjælpe med at formidle kommercielle budskaber til netop din målgruppe.

aoib.dk kender vi vores brugere gennem vores medlemskab af Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM), som er en brancheforening for de danske internetmedier. Det betyder, at vi ikke blot kan kortlægge din kampagnes målbare resultater, men også hvem du henvender dig til.

 

Har du ønsker om specielle placeringer eller formater, eller hvis du blot ønsker at høre mere om vores online-løsninger, så er du velkommen til at kontakte:

 

Bannerannoncering og -priser

Find vores prisliste på online-løsninger her til højre.

 

Bannermaterialet skal være os i hænde mindst 2 dage før kampagnestart, og må max fylde 60 KB. Send via e-mail til [email protected]


Husk at eventuelle flashbannere skal være transparente.


Krav til annonce- og kampagnematerialet følger de gældende standarder fra Foreningen af Danske Internetmedier.

 

For mere info se www.fdim.dk/formater 

 

Har du ønsker om specielle placeringer eller formater, eller hvis du blot ønsker at høre mere om vores online-løsninger, så er du velkommen til at kontakte:

Bannerplacering

Herunder ses de forskellige muligheder for bannerplacering:

 

 

Afvikling af bannere:

Bestem antal eksponeringer (visninger) 
Det betyder, at vi viser dit budskab i én eksponering. Vi aftaler en periode for din kampagne og sørger for, at det aftalte antal eksponeringer af dit budskab bliver afviklet.

 

Selve afviklingen af dit banner foregår på denne måde

  1. Du køber et antal eksponeringer – fx 100.000 eksponeringer.
  2. Du vælger en startdato, hvor dit banner går i luften, og en slutdato, hvornår du vil have det offline. Hver gang dit banner bliver vist, tæller systemet 1 eksponering. Systemet kan styre om det skal vises massivt i en kort periode eller mere sporadisk over en længere periode. Det bestemmer du.
  3. Når dit banner er blevet eksponeret 100.000 gange, går det automatisk offline.

 

Ejerskab:
Du kan et ejerskab på siden, som er opdelt i to forskellige former:

Ejerskab 1:

  • Topbanner + stickybanner 1+2 eller wallpaper + rektangelbanner + bundbanner

Ejerskab 2:

  • Stickybanner 1+2 eller wallpaper + topbanner

 

Der er visse retningslinjer for udformningen af wallpaper, og aoib.dk forbeholder sig ret til at godkende idé/udkast/materiale.

 


Produktion
Udformningen af din bannerreklame er altafgørende for, hvor stor effekt din kampagne opnår. Mediehuset Ikast-Brande bruger kun professionelle samarbejdspartnere, som sikrer hele processen fra kreativt oplæg til den færdige produktion.

Vi bruger den nyeste teknologi på markedet, så din bannerannonce bliver vist professionelt på alle platforme.

 

 

Print2web

Alle trykte annoncer, bragt i Ikast Avis og Focus Ikast-Brande, overføres automatisk og obligatorisk til aoib.dk og vises min. 2.000 gange over 7 dage. Annoncerne vises sammen med de redaktionelle artikler.